Kommende Arrangementer


Vandrende P (Pernille Helberg Stentoft fra Hjortshøj) holder byvandring i Bygaden tirsdag den 14. september kl. 19.00. Der kan max. deltage 35 personer. Hun ønsker ikke honorar, da hun har draget nyttet af Lokalhistorisk arkiv.

Udstillingen om Elsteds kirkebog bliver sat op i Lystrup Kirke den 30. august. Samtidig bliver udstillingen om ”Lystrup før og nu” også hængt op.

Tirsdag den 9. september kl. 19.30 holder Peer Kjær Andersen og Marianne Vasard Nielsen et foredrag i Lystrup Kirke om den gamle kirkebog og om brugen af kirkebøger bl.a. i forbindelse med slægtsforskning.

Årbogen for 2021 bliver udgivet i efteråret – sandsynligvis den 15. november ved et arrangement på Lystrup Bibliotek.
Arkivernes dag kommer næste gang til at handle om Lystrup Idrætsforening. Men arrangementet bliver sandsynligvis først afholdt i efteråret 2022.
Der har været godt salg af Årbogen for 2020 i Elev. Der er solgt 7 sæt af årbøger af 300 kr. pr. sæt. I efteråret bliver der holdt et præsentationsforedrag af de artikler i årbogen fra 2020, der omhandler Elev sogn.

Arkæologerne som arbejder, dér hvor den nye Elev Skole skal ligge, vil gerne fortælle om deres udgravninger i området. Det bliver først efter høsten.